top of page

Er staat een professioneel team voor je klaar!

Wij zijn Annemay, Dean & Erny en begeleiden jullie graag bij een gezonde levensstijl!

Bij Bootcamp Cuijk en Ladies Outdoor wordt je op een positieve en sportieve wijze uitgedaagd om te werken aan je algehele fitheid, waarbij je meer energie krijgt en lekkerder in je vel gaat zitten.

Hoe beter je in je vel zit, hoe meer zelfvertrouwen je uitstraalt en des te makkelijker het wordt om in het dagelijks leven te manoeuvreren. Zo kun je veel sneller en beter toewerken naar een levensstijl die jij ambieert.

Of je nu extra gewicht wilt verliezen of gewoon fitter en sterker sterker wilt zijn, wij helpen je hierbij!
 

Wij bieden meerdere groeps- trainingen aan in de week waarbij je fysiek uitgedaagd wordt om alles te geven wat je hebt en je eigen grenzen op te zoeken. Juist daar vinden de positieve veranderingen plaats.

Bij ons kan je ook terecht voor Personal Training, waarbij wij volledige aandacht voor jou hebben om te werken aan je fysieke gezondheid.

Daarnaast bieden we ook voedingscoaching aan dat afgestemd is op jouw persoonlijke situatie en lichaam waardoor je nog sneller je doelstellingen gaat bereiken.
 

Vind je het leuker om in een klein groep te werken aan je algehele fitheid? Dan kan je voor Small Group Training ook bij ons terecht!


Toewerken naar een optimale gezondheid kan een uitdagende fase zijn. Maar wij doen ons uiterste best om de weg naar je doelen makkelijker te maken zodat je meer kan genieten van de veranderingen die je ervaart!

Meet The Team

Annemay

Annemay

de Rooy

Personal Trainer
Small Group Trainer
Trainer Ladies Outdoor
Trainer Bootcamp Cuijk

Dean.jpeg

Dean

Hermans

Personal Trainer
Trainer Bootcamp Cuijk

Erny Hermens.jpeg

Erny
Hermens

Loop Trainer
Trainer Bootcamp Cuijk

bottom of page